JOP | Hanegraaf keukens      


HEESCH – Ton en Rosan Hanegraaf zijn in maart 2018 een keukenzaak begonnen. “Vanuit het voor ons vertrouwde centrum in Heesch pakken wij het geven van keukenadvies net even anders aan. We komen bij mensen thuis en hebben een showroom die alle mogelijkheden laat zien, maar nog steeds een warm gevoel geeft”, vertelt Rosan trots. Van ontwerp tot verbouwing; ze nemen graag alles uit handen.

Al jaren is de keukenwereld hét vak voor Ton en Rosan, “We hebben elkaar zelfs leren kennen in een showroom”. De droom om samen een keukenzaak te starten heeft het duo twee jaar geleden werkelijkheid gemaakt. Met veel kennis, ervaring en enthousiasme zet het koppel zich iedere dag 100% in voor de klant. Voor hen staat het ontzorgen voorop. “Wij incasseren wat de klant mooi en belangrijk vindt en vertalen dit naar hun droomkeuken.” Omdat de klant van begin tot eind wordt begeleid, komt het wel eens voor dat Ton en Rosan ’s avonds op de bank nog een telefoontje krijgen met een vraag van de klant. “Ook dan beantwoorden we die meteen; zo kan de klant ook lekker slapen.”

“Overweldigend en leuk”, zo omschrijft Rosan het gevoel om kanshebber te zijn. “Het voelt allemaal nog een beetje onwennig, maar het is super om erkenning te krijgen voor iets wat we samen zo graag doen. We stralen graag uit waar we voor staan en dat willen we zo houden.”

Volgens het stel is er altijd ruimte voor verbetering, maar groeien vinden ze niet per se nodig. “We houden ons graag vast aan het cliché: liever kwaliteit, dan kwantiteit.” Ton en Rosan willen graag het knusse gevoel waarborgen “en hopen – door trouw te blijven aan ons perspectief – steeds meer een begrip te worden in de omgeving.”
© BBE 2019 | Realisatie Weerdenburg Web Works