BOP | Raved Musthaves     


NISTELRODE – Een snel, jong en fris bedrijf; zo omschrijven Vera van den Heuvel en Joost van der Heijden hun online webshop en winkel. “We zitten bovenop het veranderende modebeeld en kunnen daarom iedere week de nieuwste trends voor een betaalbare prijs aanbieden”, vertelt Vera van den Heuvel.

In november 2013 is Vera haar bedrijf gestart en begonnen met een online webshop. Sinds ze in september 2016 daarbij een winkel opende, is ze vooral trots om als derde generatie uit haar familie een winkel te starten in het Nistelrodese pand. Toen Vera haar vriend Joost ontmoette kwam ze er al gauw achter dat ze de passie voor mode deelden. Vanaf dat moment runnen ze samen het bedrijf en is er de afdeling Raved Man bij gekomen.

Het stel staat voor een goede service, snelle levering en gratis verzending. “En natuurlijk elke week een nieuwe collectie. We willen de klanten met een blij gezicht en een goed gevoel naar huis zien gaan. Het is een compliment dat zelfs klanten uit Limburg en Rotterdam bij ónze winkel komen shoppen. Online zijn we ook België aan het veroveren.” Daarnaast willen Joost en Vera een voorbeeld zijn voor andere jonge ondernemers, die de stap niet durven te maken: “Gewoon aan de slag gaan en je hart volgen, dat doen wij ook”, vertelt Joost trots.

Voor Joost en Vera is het een hele verrassing om kans te maken. “Het is natuurlijk wel een eer. We zijn jonge ondernemers en werken hard. Het is fantastisch als je zaak dan zo’n titel kan verdienen.” Het tweetal wil graag groeien in de toekomst. Het doel is om binnen vijf jaar van honderdtwintigduizend online volgers te stijgen naar vijfhonderdduizend online volgers. Ook wordt het kantoor uitgebreid en is er straks ruimte voor meer personeel.
© BBE 2019 | Realisatie Weerdenburg Web Works