BOP | Vakantiepark Zevenbergen    


HEESCH – Vakantiepark Zevenbergen is een klein vakantiepark, opgesierd met vele soorten dieren. Er zijn 21 recreatiebungalows, van één tot en met drie slaapkamers. Het familiebedrijf van Twan en Tonny van Bakel vindt zijn oorsprong in 1993. “Het is een fijne uitvalbasis om te gaan wandelen of fietsen rondom natuurgebied de Maashorst”, vertelt Twan. Het bedrijf heeft een groot hart voor de Maashorst. Zo is hij voorzitter van Maashorst Ondernemers en voorzitter van Maashorst Events.

Twan is enig kind en runt samen met zijn ouders en vrouw het vakantiepark, dat ze graag willen onderscheiden van andere parken. “De kleine dierentuin zorgt dat geen een park is zoals ons park en wij doen zélf de schoonmaak en weten dus zeker dat we extreem schone bungalows verhuren.” Bezoekers van Vakantiepark Zevenbergen komen zowel uit Nederland als uit het buitenland. “Ze komen voor de groene omgeving en de rust die het park uitstraalt.” Het park heeft verschillende faciliteiten zoals een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een zonnevijver en een jachthut met kleinschalige horeca.

In 1993 is gestart met de renovatie, bouw en verbouw van zeven bungalows. Na drie jaar volgde de opening van het park in 1996. In de laatste jaren is het park gegroeid naar 21 vakantiehuisjes. De bezoekers van het park zijn erg variërend; het ene gezin blijft één à twee weken recreëren, terwijl anderen tot wel 26 weken blijven. 

Twan en Tonny zijn blij dat ze naast kanshebber op de prijs, nu ook meer naamsbekendheid in de regio krijgen. “We zien het als schouderklopje, een beloning op het 23-jarige familiebedrijf.” Uitbreidingsplannen zijn er al voor het park, die in twee fases opgedeeld zullen worden. “Fase 1 zal bestaan uit de bouw van zeven nieuwe vakantiewoningen met ieder vier slaapkamers, om grotere groepen te verwelkomen. Fase 2 bestaat uit de aanleg van een fitness- en welnesscentrum. Hierbij is ingespeeld op de wensen van de klant.”
© BBE 2019 | Realisatie Weerdenburg Web Works